beoordelingen
1157-beoordelingen    1 2 3 ... 37
Horizon Lodge - Zuid-Afrika

Horizon

5 sterren   18 January 2020

I really enjoyed riding Spice and Apache. I really enjoyed the long bendy canters in the game reserve. 1st week Polocross was really fun shame on the 2nd week we had somebody who had played it a lot. (Claire from In The Saddle comments: I am so glad to hear that you enjoyed the riding)


Horizon Lodge - Zuid-Afrika

Horizon

5 sterren   17 January 2020

Wide range of horses who are extremely well trained! Llots of opportunities to learn about horsemanship and engage in other activities.


Estancias Ride - Chili

Estancias Ride

5 sterren   14 January 2020

Loved all the four horses that I rode, especially Tormento, who carried me through bogs, up and down hills through the forests and then cantered across the pampas and along stony tracks. They were all incredibly fit and surefooted especially when Amando said “did you see where the guanaco went, that’s where we are going”. The horses looked very well but some of the shoeing could have been better.

I couldn’t believe how the terrain changed every day which made it fun. Vicky (the ride operator) runs a very professional and efficient business and Amando was a first class guide. He is passionate and very knowledgeable about the countryside and wildlife and was excellent at telling us what we could expect each day.


Paarden, duinen & nomaden - Marokko

Paarden, duinen & nomaden

5 sterren   5 januari 2020

Het was de 4e keer voor mijn man en mij dat we een ritje in Marokko boekten. Er zijn altijd dezelfde vier mannen geweest die de rondleiding hebben geleid, de paarden hebben verzorgd, de vrachtwagens hebben gereden en het eten hebben klaargemaakt; het is zo leuk om te zien hoe goed ze samenwerken als een team, er is nooit een luid woord maar veel gelach en plezier.

We hadden negen hengsten bij ons, sommige waren moeilijker te hanteren dan de andere. Ook hier was er nooit een luid woord, ze werden heel kalm behandeld.

(ABBIE VAN HAAR: We zijn zo blij dat je genoten hebt van je vierde bezoek aan Marokko. Het is een speciale plek en we kunnen begrijpen waarom je ervoor kiest om terug te keren).


Los Alamos - Spanje

Nieuwjaarsweek

5 sterren   5 januari 2020

Deze reis overtrof mijn hoge verwachtingen. Het terrein was fantastisch en de gastheren en collega stamgasten extreem warm en vriendelijk. Het rijden was snel en opwindend. De dag in Jerez was interessant.

Een opmerking voor mezelf is dat volgens de geadverteerde gewichtslimiet, ik & #039; absoluut trimmer wil zijn voordat ik terugkom, omdat de Spaanse paarden mooi en delicaat zijn.


Los Alamos - Spanje

Nieuwjaarsweek

5 sterren   5 januari 2020

Het rijden was snel en leuk maar voelde altijd veilig.


Monte Velho - Portugal

Monte Velho

5 sterren   4 January 2020

Uitstekend


Atlantis en Green Island Trail - Azoren

Green Island Trail

5 sterren   28 december 2019

Ik hield van alle paarden die ik mocht rijden. Ze hadden elk hun eigen persoonlijkheid en waren allemaal responsief, bereid en ontspannen over vrijwel alles wat we tegenkwamen.


Leer in een week rijden - Azoren

Leer om in een week te rijden

5 sterren   28 december 2019

Overtrof mijn verwachtingen.


Atlantis en Green Island Trail - Azoren

Green Island Trail

5 sterren   14 december 2019

Mooie mix tussen lange, snelle galop en ontspannende wandelingen waarbij je niet te snel wilt gaan, omdat het landschap zo mooi is. Onze gids "Nelson" zorgde voor alle normen en zorgde ervoor dat paarden tevreden waren. Hij werkt extreem hard en vertoont nooit enige uitputting! Zijn zorg en aandacht voor detail zijn voortreffelijk.

Het enige nadeel was dat een van de renners iets zwakker was dan de rest, dus wachten was soms nodig.

Er zijn veel steile steile heuvels, dus als je deze rit maakt, zou ik adviseren om een lichte stoel te oefenen als je dat al kunt!

Paarden zelf redden we bijna allemaal - met dagboeken van hun achterverhalen die Christina zo mooi heeft samengesteld, zijn allemaal perfect geschikt voor de gegeven taken. Of je nu meer ervaren bent, een beetje nerveus of niet zo stevig op het zadel dat ze een paard voor iedereen hebben!


Ant's Lodges - Zuid-Afrika

Ant's Nest

5 sterren   9 december 2019

Niet alle paarden waren een goede match. Maar. Ik wilde de laatste op Ant & #039; s Hill meenemen naar huis. Zijn naam? Mokabena ??


Tuli Safari - Botswana

Tuli Safari

5 sterren   8 december 2019

Het rijden was precies zoals beschreven door Sarah. Lange slingerende galop en fantastische dichtbije observaties van dieren in het wild. Prachtig landschap en het was leuk om wat houtblokken te bekijken.


Canyons en watervallen - Brazilië

Canyons en watervallen

4 sterren   7 december 2019

Echt goede en veilige paarden, maar genoeg om voor ze te zorgen met mijn 90 kg.


Ant's Lodges - Zuid-Afrika

Ant's Nest

5 sterren   6 december 2019

Het rijden paste bij onze capaciteiten en wensen, afgezien van één ochtend toen de gids een te snel tempo maakte waardoor de paarden te opgewonden en competitief en moeilijk te controleren waren. We hebben dit onder de aandacht gebracht van het hogere personeel van Ant & #039; s Hill en zij hebben zich ertoe verbonden de betrokken gids die zich recentelijk op dezelfde manier heeft gedragen, opnieuw te trainen. We vonden de gidsen bij Nest over het algemeen socialer, behulpzamer en informatief over de natuur en de omgeving dan die op Hill.


Hacienda Zuleta - Ecuador

Hacienda Zuleta

5 sterren   4 december 2019

Een enorm plezierige reis.

De overgrote meerderheid van de renners die Zuleta bezoeken zijn beginners; Ik was de enige ervaren rijder gedurende de hele 10 dagen dat ik daar was. Dit had een aanzienlijk voordeel, want het betekende elke dag alleen ikzelf en mijn 2 gidsen uiteengezet (Jose-gids zonder Engels en Mauricio de Engelstalige gids). We hadden allemaal een fantastische knaller op routes die ze nog nooit eerder waren geweest - altijd erg leuk in een prachtig landschap.

De beste rit (Ventana Grande plus de torens) was een van de beste dagritten die ik ooit heb gedaan. Deze route was een enorm avontuur, rijden op 4.000 m in een prachtig landschap, maar het was erg zwaar voor zowel ruiter als paard, dus alleen voor avontuurlijke en ervaren ruiters.

Ik had ook de keuze uit alle 3 paarden die ze beschrijven als 'geavanceerd' (Martina, Caracol II, Canela) en ze waren allemaal een genot om te rijden. De ritten waar ik uiteindelijk mee bezig was, waren beter dan de 10 nacht trailrit die ik een paar jaar geleden in Ecuador heb gedaan.


Moolmanshoek - Zuid-Afrika

Paardrijden vakantie

5 sterren   3 december 2019

We zijn heel erg blij met onze rijvakantie op Moolmanshoek! We zijn allebei ervaren ruiters en we moeten zeggen dat de paarden in Moolmanshoek de beste zijn die we ooit rijden! Zeer goed getrainde paarden, goed reagerend en rustig! De gidsen zijn verbazingwekkend goed en de tracks die we deden waren elke dag anders!


Bahia Beach Ride - Brazilië

Bahia Beach Ride

5 sterren   30 november 2019

Ik heb nog nooit zoveel vreugde ervaren terwijl ik in het zadel zat op een paard - ik had letterlijk tranen van vreugde in mijn ogen gedurende verschillende momenten. Bijvoorbeeld op het strand in tropisch Bahia en rijdend door de canyons en watervallen omringd door zoveel schoonheid. Het was een droom die uitkwam en ik moest mezelf eraan blijven herinneren waar ik was !!

De paarden waren foutloos. Ze hadden een mooie aard, temperament en jongens hadden ze uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen.

Degene die ze traint, moet worden geprezen - de paarden zijn zo kalm en mooi om te rijden, stuk voor stuk - ik wil een Criollo !!


Lesotho-expeditie - Lesotho en Zuid-Afrika

Lesotho-expeditie

5 sterren   30 november 2019

Het rijden was uitdagend op plaatsen vanwege het terrein. De meeste dagen waren er periodes waarin we onze paarden moesten leiden op de steilere, vaak rotsachtige, bergpaden. De paarden waren geweldig; fit, zekervoetig en volledig comfortabel in de bergen. Ik vertrouwde mijn pony volledig om haar weg de bergpassen op en af te navigeren. Er waren elke dag mogelijkheden om te galopperen, waar het terrein het toeliet.


Alcainca - Portugal

Paardrijden vakantie

4 sterren   29 november 2019

Alle paarden waren goed geschoold, maar sommige waren beter dan anderen in gangen en behendigheid. De dozen waren een beetje klein voor sommige paarden. De tack varieerde van "goede staat tot gemakkelijker gedragen." Ik werd uitgedaagd voor mijn rijvaardigheden die ik thuis op de paarden in Denemarken kan gebruiken. Dit is niet de laatste keer dat ik een vakantie boek bij Rid & Rejs.


Ant's Lodges - Zuid-Afrika

Ant's Nest

5 sterren   29 november 2019

Uitstekend


Assam Tea Gardens - India

Heritage Ride met Arunachal Pradesh

5 sterren   28 november 2019

Een tweede paard werd geregeld nadat het eerste niet bij me paste, en daarna heb ik echt genoten van het rijden. Het was heel duidelijk dat de paarden volgens de hoogste standaard werden verzorgd en we zagen de stallen waar ze wonen als ze niet op ritten zijn. Ze worden gebruikt voor andere paardensportactiviteiten, zoals springen daar. Het rijden werd verbeterd door de lokale mensen in de theeplantages te zien, de kinderen die naar ons toe kwamen zwaaien en een groep studenten die wilden praten.
De paarden zijn extreem goed in het verkeer - niet dat er een is als je eenmaal op de plantages zelf bent.


Ultieme Uruguay - Uruguay

Ultieme Uruguay

5 sterren   27 november 2019

Het rijden was niet erg spannend, maar wel prettig als je eenmaal aan de rijstijl gewend bent geraakt. Het was een fantastische manier om het land te zien en heel relaxed.


Ultieme Uruguay - Uruguay

Ultieme Uruguay

5 sterren   27 november 2019

Het kostte me een dag of twee om me aan te passen aan de gaucho-stijl van Uruguay (anders dan andere gaucho / western-riding die ik & #039; heb gedaan) maar het was een geweldige manier om een prachtig land te zien. De stranden, vooral in de provincie Rocha, waren absoluut adembenemend en we hebben de meest relaxte, ontspannen galop gedaan die ik ooit op een strand heb gedaan.


Ant's Lodges - Zuid-Afrika

Ant's Nest

5 sterren   25 november 2019

De ritten waren geweldig, de gidsen kozen de beste tijden van de dag om de echte hitte van de dag te vermijden en ervoor te zorgen dat de paarden werden verzorgd.


Los Alamos - Spanje

Villa gebaseerde rit

5 sterren   24 november 2019

Uitstekend


Los Alamos - Spanje

Villa gebaseerde rit

5 sterren   24 november 2019

De paarden zijn een droom, prachtige Spaanse paarden perfect afgestemd op elke ruiter, Rachel is een genie in het weten welke het beste bij u past.


Fin del Mundo - Argentinië

Mitre-schiereiland

5 sterren   23 november 2019

Deze rit heeft gevarieerd terrein en tempo. Adolfo had de perfecte combinatie van veilig rijgedrag zonder al te veel controle te hebben. Ik heb erg genoten van deze ritervaring.


Fin del Mundo - Argentinië

Mitre-schiereiland

5 sterren   23 november 2019

Het rijden was een goede combinatie van langzaam en snel met een beetje klimmen voor een goede maatregel. Uitstekend. Goed om hetzelfde paard gedurende de hele reis te hebben gehad, want dat bouwt een band en vertrouwen op en zorgt voor meer onafhankelijk rijden, wat een geweldig gevoel van vrijheid geeft.


Een beetje wachten - Zuid-Afrika

Ride and Dine Safari

4 sterren   23 november 2019

Het rijden werd beschreven als pacy met sprongen. Het was niet & #039; t die ons een uiterst lastige dag gaf toen de kwestie door de eigenaars agressief en op een zeer confronterende manier werd behandeld en aangepakt.

Ik weet niet precies wat er met me is gebeurd, die dag ... op een dure vakantie ... was verspild en zeer onaangenaam

Ik verwacht niet dat gastheren naar hun gasten schreeuwen! Ik verwacht wel dat een vakantie overeenkomt met de beschrijvingen


Een beetje wachten - Zuid-Afrika

Ride and Dine Safari

5 sterren   23 november 2019

De paarden waren geweldig en zeer goed verzorgd.

Het tempo was veel lager dan geadverteerd in de vakantiebeschrijving… .. Hoewel we uiteindelijk wel konden galopperen langs de tracks, was er geen snel rijden of springen.

[Olwen van In The Saddle voegt eraan toe - galoppaties zijn zeldzaam en het enige dat zou springen zou zijn als er een klein blokje op je pad zou staan. Het spijt ons als we u hierin hebben misleid].

Ray is een heel andere gids voor Rusty die daar niet meer werkt en dus is de stijl en het tempo van het rijden dramatisch veranderd. Dit is prima, maar het kan de moeite waard zijn om de beschrijving te wijzigen, zodat mensen weten wat ze kunnen verwachten. Als we dit van tevoren hadden geweten, zouden de verwachtingen van een zeer snelle rit niet zo hoog zijn geweest en zou het hele probleem misschien niet zijn opgetreden.

De waarnemingen van de dieren van de paarden overtroffen alle verwachtingen en onze gids Ray was geweldig - zo'n goed geïnformeerde jongeman met een totale liefde voor alle dingen in de bush - ik heb veel geleerd en het was echt interessant om met hem te rijden over het volgen en alle dieren.
Ik klaag op geen enkele manier over Ray als gids - hij is geweldig en ik zou graag weer met hem meerijden, maar zoals ik hierboven zei, is hij veel langzamer dan Rusty!)


Een beetje wachten - Zuid-Afrika

Ride and Dine Safari

4 sterren   23 november 2019

Het rijden is anders omdat het landschap dicht is en voorzichtig rijden is vereist. Ik voelde dat we werden behandeld als leerling-rijders met weinig gedachte aan het feit dat we misschien weten wat we aan het doen waren en dat we een aanzienlijke kennis uit het verleden achter ons hadden. De gids is een jonge ontluikende natuurlijke ruiter en wil graag imponeren en de volgeling bij het achterste meisje is een student die graag fouten maakt omdat ze een ontluikende dressuurruiter / springruiter is, helaas zonder kennis van cross country rijden. Bederft eerder het gevoel van de rit. De omschrijving in uw itinery zegt lange snelle galop en dat ze lang kunnen duren, dus moeten fit zijn. Ray onze gids hield niet van meer dan een wandeling, we galoppeerden zeer korte galop, maar omdat ze startstop waren werd het slordig om georganiseerd te blijven.

[Olwen van In The Saddle schrijft - we hebben met Wait A Little gesproken over je feedback. Ze hebben me verteld dat er veel regen was voorafgaand aan je vakantie, waardoor het de eerste paar dagen erg glad was en sneller rijden onmogelijk maakte. Wait A Little heeft ook uitgelegd dat hun indruk was dat sommigen van de groep erg blij waren met het lagere tempo.
Iedereen heeft opgemerkt dat Ray een geweldige gids was en dat je geweldige waarnemingen had, wat natuurlijk niet mogelijk zou zijn geweest als je heel snel was gegaan].

Als gids was Ray geweldig, misschien een chancer met de natuur, maar we hebben ontzettend veel van hem geleerd.


African Explorer - Botswana en Zuid-Afrika

African Explorer

5 sterren   22 november 2019

Absoluut een aanrader


1157-beoordelingen    1 2 3 ... 37